Utilizam cookie-uri pentru a oferi o experienta de cea mai buna calitate. Prin vizitarea acestei pagini web, acceptati folosirea cookie-urilor.
Programare online:

Nicofarm Prod

    SC Nicofarm Prod SRL cu sediul in Pitesti str. Caporal Dogaru nr. 4 bis, jud.Arges, infiintata in anul 1994 , avand ca obiect principal de activitate productia de medicamente uz uman a realizat o unitate de productie de acest gen si anume conditionare uscata sub forma de comprimate , dezvoltandu-se an de an prin largirea portofoliului de medicamente. 

    In anul 2000 a achizitionat un imobil format din parter + 4 etaje cu o suprafata construita de 2300 mp astfel extinzandu-si obiectul de activitate si anume inchirierea de spatii pentru birouri si locuinte. 

    In anul 2009 s-au adus noi imbunatatiri imobilului, pentru extinderea activitatii, unde sa ia fiinta o unitate medicala cu paturi.

    In anul 2010 am completat obiectul de activitate cu furnizarea de servicii medicale de specialitate clinica si paraclinica, cod CAEN : 8690 .

    Dupa functionarea timp de cateva luni , urmarind indeaproape derularea acestei activitati am constatat necesitatea dezvoltari unei baze de tratament in mod special activitatea de balneologie , oxigeno-ozonoterapie, climatoterapie -salinoterapie , peloidoterapia - impachetari si bai de namol, hidrokinetoterapie in apa sarata , podologie-posturologie - disciplina noua multidisciplinara. Aceste proceduri si dotari venind in sprijinul celorlalte metode de tratament , completand in totalitate dupa ultimele studii stintifice de specialitate in domeniu terapia prin recuperare, medicina fizica si balneologie . 

    In acest moment Nicofarm Prod este in curs de implementare a sistemului de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008.

    

Contact:

  • Str:CAPORAL DOGARU, Nr:4BIS; PITE?TI, Jud:ARGES
  • J03/2232/1994,C.U.I.: RO 6827423
  • Capital social: 6.580 lei
  • Tel/fax 0248.253525/0348.445298
  • email: nicofarmprodsrl@yahoo.com
© 2023 Centrul medical Sfântul Nicolae.   Toate drepturile rezervate.Termeni si conditiiANPCHosted by MioriticHost.com