Utilizam cookie-uri pentru a oferi o experienta de cea mai buna calitate. Prin vizitarea acestei pagini web, acceptati folosirea cookie-urilor.
Programare online:

Termeni si conditii

TERMENI DE UTILIZARE

Pentru utilizarea acestui website este necesar să citiți și să acceptați acești termeni și condiții în totalitate. Vizitarea în continuare a paginilor din acest portal, presupune că sunteți în totalitate de acord cu termenii și condițiile de utilizare.
Continutul tuturor paginilor www.centrulmedicalpitesti.ro sunt proprietatea Centrul Medical Sfantul Nicolae, Pitesti.
Toate materialele (incluzând articole, texte, imagini, bannere, logo-uri, design, etc) conținute în acest site, sunt protejate de legile copyright-ului și ale dreptului de autor. Ele nu pot fi reproduse, copiate, distribuite, vândute, transmise sau publicate, fără acordul scris al Centrul Medical Sfantul Nicolae, Pitesti. Materialele oferite spre descărcare (download) nu pot fi multiplicate și utilizate în scopuri comerciale, fără acordul scris al Centrul Medical Sfantul Nicolae, Pitesti. Pentru orice întrebări sau solicitări de folosire a materialelor de pe acest website, vă rugăm să ne contactați.

CONTUL / UTILIZAREA

În cazul în care sunteți pacient/partener al Centrului Medical Sfantul Nicolae, Pitesti și aveți cont de utilizator pe acest portal, vă asumați și sunteți de acord cu termenii și condițiile din acest document. Nerespectarea termenilor și condițiilor duce automat la pierderea calității de membru și implicit, la restricționarea accesului. Numele și parola vă sunt puse la dispoziție de către Centrul Medical Sfantul Nicolae, Pitesti, care își rezervă dreptul de a restricționa accesul pe site, în cazul în care pierdeți statutul de pacient/partener. Este interzisă transmiterea sau vânzarea datelor de accesare a contului (cod și parolă) către alte persoane/firme. În cazul în care un utilizator ajunge la concluzia că, din diverse motive, datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, poate schimba parola. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului său, precum și pentru orice activitate desfășurată pe site de către alte persoane care au avut acces la contul său.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

Pentru a răspunde întrebărilor Dvs, pentru a ține evidențe despre folosirea site-ului nostru, poate apărea necesitatea de a vă cere informații cu caracter personal, cum ar fi: numele Dvs., adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informații însă, nu vor fi folosite pentru a vă transmite oferte, informații despre serviciile firmei noastre, fără acordul Dvs. Nici un fel de informații cu caracter personal nu vor fi transmise către terți, cu exceptia acelor parteneri ai Centrului Medical Sfantul Nicolae, Pitesti, care asigură buna funcționare a acestui site sau a oricarei organizatie care supravegheaza sau controleaza activitatile medicale, cum ar fi Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informații despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informații colectate prin intermediul site-ului www.centrulmedicalpitesti.ro , au scopul de a ajuta la îmbunătățirea serviciilor oferite de site, dar și a serviciilor oferite de catre Centrul Medical Sfantul Nicolae, Pitesti.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Operatorul de Date Personale cu numărul …. . Conform legii nr. 677/2001 operatorul asigură dreptul de informare, de acces, de intervenție, de opoziție asupra datelor. Aveți dreptul să solicitați gratuit, o dată pe an, informarea, actualizarea, ștergerea sau neprelucrarea datelor dumneavoastră personale printr-o cerere scrisă, trimisă la adresa de e-mail contact@centrulmedicalpitesti.ro. Operatorul se obligă să raspundă solicitării dumneavoastră în maxim 15 zile de la data primirii cererii.

© 2023 Centrul medical Sfântul Nicolae.   Toate drepturile rezervate.Termeni si conditiiANPCHosted by MioriticHost.com